СЕО оптимизация, изработка на сайт SEO Не се отказвайте! "Услугите на Western Union" вече и в офисите на "Ай Еф Джи Лизинг" АД"
СЕО оптимизация, изработка на сайт SEO
СЕО оптимизация, изработка на сайт SEO
Уеб дизайн. Изработка на сайт. Seo, Сео оптимизация, оптимизация на сайт първа страница на гугъл. Оптимизация за търсачки.
www.seo-optimizacia.free.bg
Не се отказвайте!
Не се отказвайте!
През 1832 г., едва 22 годишен, той се проваля като бизнесмен.
През същата година се кандидатира за участие в законодателната власт и не успява.
През 1833 г. опитите му за бизнес отново се провалят.
През 1836 г. преживява нервно разтройство.
През 1838 г. претърпява неуспех в опита си да стана официален говорител на Щатската законодателна власт.
Пет години по-късно се кандидатира за представител в Конгреса – отново неуспешно.
През 1846 г. той се кандидатира за представител в Конгреса и печели – само за да загуби отново на следващите избори през 1848 г.
През 1854 г. се кандидатира за сенатор… и се проваля.
Кандидатира се и за вицепрезидент през 1856 г. и се проваля отново.

През 1860 г. той става 16-тият президент на САЩ.
Това е животът на Ейбрахам Линкълн.
"Услугите на Western Union" вече и в офисите на "Ай Еф Джи Лизинг" АД"
"Услугите на Western Union" вече и в офисите на "Ай Еф Джи Лизинг" АД"
С грижа за своите клиенти „Aй Eф Джи Лизинг” АД вече предлага и услугите на Western Union в своите офиси. Western union e компания за извършване на международни парични преводи. Компанията предлага максимално бързо изпращане и получаване на пари от близки и роднини навсякъде по света. Работи с мрежа от около 470 000 представители в над 200 държави и провинции. Вече може да изпратите или да получите пари от своите близки навсякъде по света в офисите на „Ай Еф Джи Лизинг” на следните адреси:

гр. София - ул. Бисер 16; гр. Бургас - ул. Княз Борис I 8 и в гр. Варна на ул. Габрово 26.

12 април - Международен ден на астронавтиката

8
Добавено от sheilsis на 4/12/2010 10:40:00 PM в Разни (Статия)
12 април - Международен ден на астронавтиката По решение на Международната федерация по авиация, от 1969 година 12 април е обявен за Международен ден на авиацията и космонавтиката.

12 април е денят на първия в историята на човечеството пилотиран космически полет. Той е осъществен от Юрий Гагарин, командир на руския кораб "Восток".

На тази дата през 1961 година в 9 ч. и 7 мин. московско време, първият космонавт полита в Космоса и прави с кораба една обиколка около Земята. На височина 7 километра Гарарин катапултира и се приземява в парашут близо до спускаемия апарат. Космическият полет трае 1 час и 48 минути, но остава завинаги в историята на човечеството .

Оттогава са се състояли множество пилотирани космически полети, както американски, така и руски.

За отбелязване обаче е полетът на Аполо 11, първият пилотиран космически кораб от американската програма Аполо на НАСА, чийто екипаж достига и каца на Луната.

Корабът излита на 16 юли 1969 година от космическия център Кейп Кенеди, Флорида, с екипаж Нийл Армстронг, Майкъл Колинс и Едуин Олдрин и на 20 юли 1969 г. спускаемият апарат Ийгъл успешно каца на Луната. Нийл Армстронг е първият човек в историята на човечеството стъпил на Луната.