Едно момиче и едно момче... Абрамович с най-голямата яхта в света Работа в Лондон по Почистване
Едно момиче и едно момче...
Едно момиче и едно момче...
Едно Момиче попитало едно Момче, дали е хубава. И той казал... "НЕ!".

Тя го попитала, дали той би искал да бъде с нея завинаги. И той отвърнал... "НЕ!".

Тогава тя го попитала, дали ако си тръгне, той би плакал. А той отново отговорил... "НЕ!".

Това й било достатъчно, за да се увери, че не може да остане повече при него. Като си тръгвала, сълзи се стичали по лицето й, а душата й се раздирала от пареща болка. Тогава Момчето я хванало за ръката и казало:

~ Ти не си хубава, ти си прекрасна!
~ Аз не искам да бъда с теб завинаги, аз имам нужда да бъда с теб завинаги.
~ И няма да плача, ако ти си тръгнеш, а ще умра...
Абрамович с най-голямата яхта в света
Абрамович с най-голямата яхта в света
Хамбург окончателно бяха завършени тестовете на най-голямата яхта в света "Еклипс", поръчана от руския олигарх Роман Абрамович. Плавателният съд е дълъг цели 170 м и струва около 800 милиона евро. Яхтата е 9-палубна и разполага с две хеликоптерни площадки, кинотеатър, два басейна, спа център, миниподводница, спускаща се до 50 метра дълбочина, 4 моторни лодки, 20 водни джета, бронирани прозорци и дори отбранителна ракетна система. Има 11 каюти за гости. Екипажът й се състои от 70 човека. "Еклипс" е четвъртата поред яхта на Абрамович. Тя целенасочено е проектирана да бъде поне с 25 фута (около 8 м) по-дълга от яхтата на владетеля на Дубай шейх Мохамад бин Рашид. До този момент неговото корито Platinum държеше световния рекорд. "Еклипс" е съоръжена и със специална защита срещу папараци. Високотехнологични лазери сканират околността за CCD-сензор на фотокамери и излъчват лъчи, които възпрепятстват заснемането на нежелани кадри. Системата не е включена постоянно, за да може гостите на яхтата да си правят снимки за спомен. Тя заработва само когато охраната забележи подозрителни плавателни съдове наоколо. Другите 3 яхти на Роман Абрамович са Pelorus, Sussurro и Ecstasea. Милиардерът притежаваше и Le Grand Bleu, но през юни 2006-а я подари на своя приятел и съдружник Евгений Швидлер. Източник:
http://lifestyle.winner.bg/news/14/585.html
Работа в Лондон по Почистване
Работа в Лондон по Почистване
Чистотата носи както физическа, така и душевна хармония. След основно почистване всеки дом изглежда освежен и зареден с приятна енергия. Ето защо някои хора споделят, че чистенетоги освобождава от напрежението и негативната енергия. Вкараните в ред вещи носят и хармония за душата.
Но възможно ли е чистенето да се превърне в добре платена работа или дори професия? Защо пък не!
Развитите страни, каквато е Англия, предлагат почистващи услуги за домове, офиси, общински сгради и изобщо за всякаква собственост, а по този начин почистването се е превърнало в доста доходоносен бизнес. Това е и причината днес на Острова да съществува огромна конкуренция от фирми и агенции за почистване. Следователно, ако ви влече чистенето, със сигурност можете да си намерите работа за почистване в Англия.
Може би някои биха се изсмяли на тази идея. Но истината е, че търсените услуги са ключът към успешен бизнес. Ако вие можете да насочите своите усилия в една такава сфера, това може да ви гарантира и огромен финансов успех. Много хора, работещи като обикновени служители в дадена нисша дълги години, успяват да я опознаят дотолкова добре, че ако са достатъчно амбициозни, те могат да развият познанието си в собствен бизнес. Такава може да бъде и работата за почистване в Лондон,Англия.
Но защо в Англия? Защото подобен бизнес трудно ще носи големи печалби в България. Тук сме свикнали да правим всичко сами. Българите не сме свикнали на такъв стандарт на живот, че да си наемаме чистач за дома. Когато става въпрос за офиси, положението е подобно. Повечето работодатели предпочитат да наемат човек на постоянен трудов договор, който да се грижи за хигиената на офиса, отколкото да търсят услугите на фирма за почистване. Но това все пак сме си ние и сме много далеч от европейските стандарти на живот.
За щастие, има страни като Англия, в които можем да практикуваме почти всяка професия, по простата причина, че англичаните наемат хора за всичко – от такива, които да ти отварят вратата в магазина, до такива, които да натискат копчето на асансьора вместо теб. Предлаганата работа в Лондон комбинира почистващи услуги, градинарски услуги, както и услуги за грижи на домашни растения или животни. Към която и сфера да се насочите, можете да бъдете сигурни, че правилното място е Англия.
Повече информация на http://rabotavanglia.bg

12 април - Международен ден на астронавтиката

8
Добавено от sheilsis на 4/12/2010 10:40:00 PM в Разни (Статия)
12 април - Международен ден на астронавтиката По решение на Международната федерация по авиация, от 1969 година 12 април е обявен за Международен ден на авиацията и космонавтиката.

12 април е денят на първия в историята на човечеството пилотиран космически полет. Той е осъществен от Юрий Гагарин, командир на руския кораб "Восток".

На тази дата през 1961 година в 9 ч. и 7 мин. московско време, първият космонавт полита в Космоса и прави с кораба една обиколка около Земята. На височина 7 километра Гарарин катапултира и се приземява в парашут близо до спускаемия апарат. Космическият полет трае 1 час и 48 минути, но остава завинаги в историята на човечеството .

Оттогава са се състояли множество пилотирани космически полети, както американски, така и руски.

За отбелязване обаче е полетът на Аполо 11, първият пилотиран космически кораб от американската програма Аполо на НАСА, чийто екипаж достига и каца на Луната.

Корабът излита на 16 юли 1969 година от космическия център Кейп Кенеди, Флорида, с екипаж Нийл Армстронг, Майкъл Колинс и Едуин Олдрин и на 20 юли 1969 г. спускаемият апарат Ийгъл успешно каца на Луната. Нийл Армстронг е първият човек в историята на човечеството стъпил на Луната.