Koenigsegg CCXR и Lamborghini LP670-4 SV получиха скоби в Лондон Облекло за ресторанти и хотели Имате неплатени фактури?
Koenigsegg CCXR и Lamborghini LP670-4 SV получиха скоби в Лондон
Koenigsegg CCXR и Lamborghini LP670-4 SV получиха скоби в Лондон
Истински атракция се заформи пред лондонския магазин за луксозни стоки Хародс, след като на два суперавтомобила Koenigsegg CCXR и Lamborghini LP670-4 SV им бяха поставени скоби за неправилно паркиране.

Въпреки че не е абсолютно сигурно кой е собственик на двете машини, не е трудно да се досетим, че това е емирът на Катар, шейх Ал Тани, известен с богатата си колекция от автомобили, всички в небесно син цвят.

Със своите действия органите на реда в Лондон доказаха, че не взимат под внимание стойността на автомобила и чия собственост е той, за да приложат цялата строгост на британските закони. Не се съобщава каква е стойността на глобата, но тя със сигурност е доста солена.
Облекло за ресторанти и хотели
Облекло за ресторанти и хотели
Посетете уеб сайта за работно облекло nuans61.com или нашия магазин в гр. София, на улица Опълченска 76. Разгледайте предлаганите облекла за ресторанти и хотели, които изработваме в модели, цветове и материи по избор на клиента, като предоставяме възможност и за фирмени надписи чрез ситопечат или бродерия.
Имате неплатени фактури?
Имате неплатени фактури?
Имате неплатени фактури и се чудите какво да правите? Тогава седнете и прочетете тази статийка.

Щастлив пролетен ден ... (Посети)

0
Добавено от dori66 на 3/30/2011 8:36:00 PM в Разни
Щастлив пролетен ден ... Защо детелините носят щастие

Всъщност в ирландската традиция трилистната детелина символизира Светата Троица. Свети Патрик е използвал детелината за да обясни на невярващите идеята за триединството – така както три листа растат заедно в едно растение, така и един Господ има три лица. А всеки лист на детелината символизирал Отца, Сина и Светия Дух. Детелината се е превърнала и в национална емблема на Ирландия и традиционен символ за Деня на Свети Патрик (17 март). Някога на този ден келтските жреци, друидите, се закичвали с трилистни детелини. Те били и символ на пролетното равноденствие, а носени като талисман държали надалеч злите духове. Когато е открита четирилистната детелина, започнало да се вярва, че четвъртото листо символизира Божията милост. Друга легенда разказва за това, как когато Адам и Ева били изгонени от Райската градина, Ева откъснала четирилистна детелина, за да си спомня за дните прекарани там. Затова, ако в градината ви има четирилистна детелина, в нея има и късче от Рая и божията благословия е с вас. Според най-разпространеното вярване всяко от листата на четирилистната детелина има определено значение. Първият лист символизира Вярата, вторият – Надеждата, третият – Любовта, а четвъртият – Късмета.

(Виж повече)