www.den-don.com Free love... Регистрация на фирмa ЕООД, ООД и ET от registraciafirmi.net
www.den-don.com
www.den-don.com
Фирма ДЕН ДОН изработва бижута от бяло и жълто злато, с естествени камъни и диаманти. Ако търсите годежен или сватбен пръстен или искате да изненадате любимата с изискани обеци или нежнa висулкa, в нашия онлайн магазин ще намерите изобилие от модели.
Free love...
Free love...
Той ме кара да се чувствам безкрайна.
Неопитомена от света. Съвършена в гнева си. Спокойна в мечтите си.
Той винаги ще преследва любовта ми, защото знае, че е като вятъра.
Аз винаги ще преследвам зелените му очи, защото в тях имам всичко.
Ще се гоним из калта, ще я псуваме и ще се смеем. Ще се въргаляме в мръсотията на болката си, защото сме чели, че любовта е куче от ада.
После ще се изкъпем заедно, майната му на Буковски.
Няма да се заключим в любовта си.
Защото свободни сме по-красиви.
Ще продължаваме да сме близо. После далеч.
И така, докато
Той не разбере, че никой няма да обича повече зелените му очи.
И аз не разбера, че не искам никой друг да обича моите.
Регистрация на фирмa ЕООД, ООД и ET от registraciafirmi.net
Регистрация на фирмa ЕООД, ООД и ET от registraciafirmi.net
В сайта registraciafirmi.net може да разгледате услугите, които предлагаме - бърза регистрация на фирма ЕООД и ООД, ЕТ, АД, СД, регистрация на кооперации, регистрация на сдружения с нестопанска цел, заличаване и ликвидация на ЕООД, ООД, ЕТ, публикуване на годишни финансови отчети, изработка на печати, както и счетоводно обслужване на фирми. В нашия сайт предлагаме и форма за онлайн регистрация на фирма, което помага на нашите клиенти да регистрират фирмата си дистанционно. За повече информация за цените на предлаганите от нас услуги при регистрация на фирма ЕООД, ООД и ЕТ посетете:
www.registraciafirmi.net/

Щастлив пролетен ден ... (Посети)

0
Добавено от dori66 на 3/30/2011 8:36:00 PM в Разни
Щастлив пролетен ден ... Защо детелините носят щастие

Всъщност в ирландската традиция трилистната детелина символизира Светата Троица. Свети Патрик е използвал детелината за да обясни на невярващите идеята за триединството – така както три листа растат заедно в едно растение, така и един Господ има три лица. А всеки лист на детелината символизирал Отца, Сина и Светия Дух. Детелината се е превърнала и в национална емблема на Ирландия и традиционен символ за Деня на Свети Патрик (17 март). Някога на този ден келтските жреци, друидите, се закичвали с трилистни детелини. Те били и символ на пролетното равноденствие, а носени като талисман държали надалеч злите духове. Когато е открита четирилистната детелина, започнало да се вярва, че четвъртото листо символизира Божията милост. Друга легенда разказва за това, как когато Адам и Ева били изгонени от Райската градина, Ева откъснала четирилистна детелина, за да си спомня за дните прекарани там. Затова, ако в градината ви има четирилистна детелина, в нея има и късче от Рая и божията благословия е с вас. Според най-разпространеното вярване всяко от листата на четирилистната детелина има определено значение. Първият лист символизира Вярата, вторият – Надеждата, третият – Любовта, а четвъртият – Късмета.

(Виж повече)