Авто и газ сервиз Powergas – газови уредби от 380лв., лизинг Надгробни плочи Гранд моторог НОВИЯТ FIAT DOBLO СТАВА КАФЕНЕ НА КОЛЕЛА !
Авто и газ сервиз Powergas – газови уредби от 380лв., лизинг
Авто и газ сервиз Powergas – газови уредби от 380лв., лизинг
Предлагаме конвенционални газови уредби BRC, Lovato и Mimgas. Включват бутилка 20-40 литра, евросонда (нивомер), автоматичен превключвател с индикиране нивото на газ в бутилката. София, ул. „Антим I“ 2А, 0877087164; 0886978936,
www.powergas.bg.
Надгробни плочи Гранд моторог
Надгробни плочи Гранд моторог
Ние проектираме, произвеждаме и монтираме паметници, надгробни плочи и облицовки на урни от мрамор, гранит и варовик, като и разполагаме със собствена работилница и транспорт за превоз и монтаж.Извършване на консултации. Изработка на вази, бордюри и облицовка на 2см. Цялостно оформяне на гробове. Гравиране на портрети върху гранит и изработка на порцеланови снимки. Реставрация на стари паметници. Изработка и монтаж на стъпала, подпрозоречни первази, плотове за бани, барплотове.
НОВИЯТ FIAT DOBLO СТАВА КАФЕНЕ НА КОЛЕЛА !
НОВИЯТ FIAT DOBLO СТАВА КАФЕНЕ НА КОЛЕЛА !
Caffe Vergnano, съвместно с FIAT реализираха новаторски проект в който новият Фиат Добло става истински кафе магазин на колела.

Щастлив пролетен ден ... (Посети)

0
Добавено от dori66 на 3/30/2011 8:36:00 PM в Разни
Щастлив пролетен ден ... Защо детелините носят щастие

Всъщност в ирландската традиция трилистната детелина символизира Светата Троица. Свети Патрик е използвал детелината за да обясни на невярващите идеята за триединството – така както три листа растат заедно в едно растение, така и един Господ има три лица. А всеки лист на детелината символизирал Отца, Сина и Светия Дух. Детелината се е превърнала и в национална емблема на Ирландия и традиционен символ за Деня на Свети Патрик (17 март). Някога на този ден келтските жреци, друидите, се закичвали с трилистни детелини. Те били и символ на пролетното равноденствие, а носени като талисман държали надалеч злите духове. Когато е открита четирилистната детелина, започнало да се вярва, че четвъртото листо символизира Божията милост. Друга легенда разказва за това, как когато Адам и Ева били изгонени от Райската градина, Ева откъснала четирилистна детелина, за да си спомня за дните прекарани там. Затова, ако в градината ви има четирилистна детелина, в нея има и късче от Рая и божията благословия е с вас. Според най-разпространеното вярване всяко от листата на четирилистната детелина има определено значение. Първият лист символизира Вярата, вторият – Надеждата, третият – Любовта, а четвъртият – Късмета.

(Виж повече)