Утре започва Spirit of Burgas Паста за зъби без флуорид - asiacare.bg Кремът против целулит стимулира циркулацията на кожата и освобождава тъканите от токсините
Утре започва Spirit of Burgas
Утре започва Spirit of Burgas
Утре започва дългоочакваният фест Spirit of Burgas. Над 100 знаменитости ще излязат на 7-те сцени, които са издигнати на плажа в морския град, а 40 000 фенове ще щуреят наоколо.

Главната сцена е висока 17 метра и широка 25. Подобно съоръжение се издига за първи път край брега. Сцената има всички сертификати за сигурност. Невиждана озвучителна и осветителна техника пристига в Бургас.

Хедлайнрите на 13-ти август са електропънк-групата “Продиджи”. Ще ги подгреят Gravity Co. и Apollo 440.

Гвоздеят на 14-ти са Unkle, като преди тях ще видим Everlast. Основният акцент на 15-ти август ще бъдат Gorillaz Sound System.

И тази година от общината раздадоха безплатни билети за феста, на които имаха право всички, които живеят в зоната около централния плаж. Над 500 души вече са се снабдили с бонусите, а се очаква броят им да достигне 1000. Те се дават с лична карта по предварително определен списък с адреси. Белокоси старци, които се снабдиха с безценните хартийки, веднага завъртяха търговия на половин цена. Други обаче ги запазиха, за да могат да ги продадат на входа на феста на двойна цена.

Както вече съобщихме, непълнолетни и малолетни фенове ще бъдат допускани на феста само с придружител. Освен документи за самоличност, придружителите трябва да представят и специална декларация в два еземпляра, че поемат отговорност за малолетния.

Две охранителни фирми поемат сигурността на фестивала, ще се включат и 120 униформени полицаи. През трите фестивални нощи ще дежурят и два екипа на Гражданска защита с лодка и водолазно оборудване, както и медицински екипи.
Паста за зъби без флуорид - asiacare.bg
Паста за зъби без флуорид - asiacare.bg
Онлайн магазин Asiacare.bg Ви предлага натурална висококачествена козметика. Предлаганите продукти са подходящи за вегетарианци и вегани, не са тествани на животни и са изцяло на природна основа.
Кремът против целулит стимулира циркулацията на кожата и освобождава тъканите от токсините
Кремът против целулит стимулира циркулацията на кожата и освобождава тъканите от токсините
Нашият специализиран за фитнес информационен сайт за тренировки http://fitnesblog.com ви предлага статии по темата за Анти целулитния крем - AMIX NoFat & Cellulite Gel.

Огледален свят (Посети)

0
Добавено от smbog на 2/5/2013 11:11:00 PM в Новини
Огледален свят Актуални новини , клипове и снимки във връзка със новия турски телевизионен сериал " Огледален Свят " вече и на страниците на Facebook.

(Виж повече)