Когато ти е за първи път? Мотивация Откриване на нов учебен комплекс
Когато ти е за първи път?
Когато ти е за първи път?
Кога е най-подходящото време да загубиш девствеността си?

Не е на 15, нито на 16, 18 или 20. Най-подходящото време да загубиш девствеността си е, когато се почувстваш напълно готова. Звучи банално, но е съвършено вярно. Направи го, когато усетиш, че сама го искаш, че тялото ти се пробужда и имаш сексуални желания. Направи го, когато откриеш подходящия човек, който те предразполага и възбужда.


Младите момичета имат доста различни очаквания. Някои си мислят, че първият път е истинска касапница и ще боли ужасно. Други се надяват да е най-романтичната и страстна вечер, в която ще изпитат невъобразимо удоволствие и дори оргазъм. Истината е някъде по средата. Възможно е да има болка и малко кръв, но е напълно поносимо и не бива да се плашиш. Ако партньорът ти си го бива, дори може да ти хареса, и то адски много, още при първия път.


Най-добре да избереш мисионерската поза, ако имаш доверие на партньора си, че ги може тези неща. Ако искаш ти да контролираш нещата и се чувстваш уверена, може да си отгоре. Останалите пози ги оставете за следващите пъти. Някои казват, че възглавница под дупето помага, но това е индивидуално и ти си прецени дали да я ползваш според това дали ти е комфортно.

Задължително е да ползваш презерватив . Освен, че с него ще ти е по-комфортно, тъй като има специална смазка, която улеснява проникването, презервативът ще те накара да се чувстваш по-спокойна, предпазена от болести и евентуално забременяване. Особено е важно да ползвате презерватив, ако партньорът ти е неопитен. Колкото и да те пази, няма 100% сигурност.


Възможно е първите няколко опита сексуалния контакт да не се получава. Това се случва, ако си се притеснила и стегнала прекалено. Тогава просто, колкото и да опитвате, може да ти се струва, че нищо не може да влезе там. Важното е да не се паникьосваш и да прекратявате опитите, когато усетиш, че губиш желание. След това пак да ги подновите и така докато се получи. При повечето момичета обаче се получава още от първия път. Важното е да си отпусната и да усещаш, че го искаш истински.

Партньорът също е от значение. Даже от най-голямо значение! Направи го с момче, към което имаш чувства и си сигурна в дискретността му. Той трябва да е романтичен и мил, а не някой плейбой, след който всички тичат и той си сменя гаджетата едно след друго. Запомни, че тези, които най-много говорят и се фукат, че ги бива в леглото, те са най-отчаяните случаи. Колкото по-влюбени сте един в друг, толкова по-невероятна ще бъде нощта. Това е тайната на добрият секс.

Ако ти предстои да изживееш първата си специална вечер с мъж, забрави за всички притеснения и се наслади максимално на всяка минута от нощта. Бъди сигурна, че никога няма да забравиш тези моменти, затова си пожелай да са страхотни.

Мотивация
Мотивация
Мотивацията е невидимата сила, която контролира и предизвиква всички действия на хората. Мотивацията включва организираност, дисциплинираност и целенасоченост на поведението за постигане на определен резултат. И въпреки че резултатите могат да бъдат безбройни, материални или нематериални то винаги целта трябва да носи ценност в съзнанието на дадения човек, за да е мотивиран той да я преследва. В науки като психологията – мотивацията се свързва с начало, посока и постоянство в поведението, готовност и желание да бъде направено нещо, да се „извърви даден път”, за да се стигне до някъде и да се постигне нещо. Мотивацията е състояние, което може да бъде временно или постоянно и зад него могат да стоят както инстинктите на човека, така и по-висши развити – желания и стремежи...
Откриване на нов учебен комплекс
Откриване на нов учебен комплекс
Гимназия Проф. Иван Апостолов става част от новостроящия се учебен комплекс Азбуки. Комплексът ще се намира в София, кв. Мусагеница.

Матури 2013 (Посети)

0
Добавено от ivanov101s на 4/12/2013 8:34:00 PM в Наука и образование
Матури 2013 Матурите 2013. Информация и дати за матурата по бел, история, география. Тестове и задачи за матурата, както и матурите от предишни години. Отговори на матурите.

(Виж повече)