Обучение по френски Загадки, които не са загадки ПРОБУДА, ИСТОРИЧЕСКА
Обучение по френски
Обучение по френски
Най-ефективният и най-вълнуващ начин да учите език или да докажете своите знания, които сте добили е да изкарате една програма за обучение в чужбина. Френският е особено популярен, защото след английския, той е един от най-употребяваните езици в Европа и въплъщава определен начин на живот.
Загадки, които не са загадки
Загадки, които не са загадки
Псевдомистерия 1.
Торинският саван
Това е плащеницата, в която, според мълвата, е било увито тялото на Христос след свалянето му от кръста. Много хора все още вярват, че саванът е истински и го считат за една от най-важните световни реликви.
Истината: Саванът е фалшификация от 14 век - това е установено чрез радиовъглеродно датиране, проведено през 1988 г. Справка - Nature 337, 611 - 615 (16 February 1989). Както е добре известно, няма никакви данни, че Исус Христос въобще е съществувал.
ПРОБУДА, ИСТОРИЧЕСКА
ПРОБУДА, ИСТОРИЧЕСКА
Сдружение "Историческа пробуда" е създадено от млади хора, желаещи да върнат интереса към българската история и да подпомогнат опазването на историческите и културните ни ценности

Матури 2013 (Посети)

0
Добавено от ivanov101s на 4/12/2013 8:34:00 PM в Наука и образование
Матури 2013 Матурите 2013. Информация и дати за матурата по бел, история, география. Тестове и задачи за матурата, както и матурите от предишни години. Отговори на матурите.

(Виж повече)