Частни детски градини Гярб вечнълс форум На изпит мисли за дедите си
Частни детски градини
Частни детски градини
Известно е че частните детски градини предлагат позитивна и интелектуална среда за малките деца. Със записването на Вашето дете в английска детска градина „Малки Стъпки” Вие ще ми осигурите един добър старт в живота, тъй като ние се стремим да открием неговите скрити заложби още от ранна детска възраст.
Гярб вечнълс форум
Гярб вечнълс форум
Споменатият ананим-неологизъм на Слънчев бряг - Гярб вечнълс има и свой специализиран форум, с научна насоченост.
На изпит мисли за дедите си
На изпит мисли за дедите си
Ако човек помисли няколко минути преди изпит или интервю за работа какво са преживели предишните поколения от семейството му, шансовете му за успех много се увеличават, съобщи в. "Дейли мейл", позовавайки се на австрийски учени.

По този начин мозъкът си припомня, че наглед непреодолими трудности могат да бъдат надмогнати. Според психолози от
университета на Грац ефектът се корени във факта, че хората, които познават добре историята на семейството си, са с по-силно чувство за идентичност и самочувствие, което подобрява интелектуалните им прояви.

В тестове за интелигентност, участниците, помолени да помислят няколко минути какво са преживели предишните поколения в семейството им, се представят много по-добре.

Матури 2013 (Посети)

0
Добавено от ivanov101s на 4/12/2013 8:34:00 PM в Наука и образование
Матури 2013 Матурите 2013. Информация и дати за матурата по бел, история, география. Тестове и задачи за матурата, както и матурите от предишни години. Отговори на матурите.

(Виж повече)