Гярб вечнълс форум Грешката на епископ Райт Отговорите на матурата по История 2013. (Резултатите от матурата по История 2013.)
Гярб вечнълс форум
Гярб вечнълс форум
Споменатият ананим-неологизъм на Слънчев бряг - Гярб вечнълс има и свой специализиран форум, с научна насоченост.
Грешката на епископ Райт
Грешката на епископ Райт
Преди много години епископа от източното крайбрежие на САЩ посетил малък колеж на западния бряг. Той бил настанен в дома на ръководителя на колежа, прогресивен млад човек, професор на физическите и химическите науки.
Веднъж всички преподаватели от колежа обядвали с епископа. След обяда разговорът засегнал въпроса за Златния век на човечеството. Епископа казал, че той е настъпил съвсем скоро. Като доказателство привел факта, че в природата всичко вече били изучено и всички възможни открития са били направени.
Ръководителят на колежа възразил. Според него човечеството стояло на прага на велики открития. Епископа го помолил да назове поне едно от тях. Младият учен споменал, че вероятно в близките 50 години, хората ще се научат да летят. Това силно разсмяло епископа. Тогава той дълбокомислено казал:
- Каква глупост. Ако Бог е искал да летим, той щеше да ни даде крила. Небето е само за птиците и ангелите.
Фамилията на този епископ била Райт. Той имал двама сина Орвил и Уилбър. Именно те изобретили първия самолет.
Отговорите на матурата по История 2013. (Резултатите от матурата по История 2013.)
Отговорите на матурата по История 2013. (Резултатите от матурата по История 2013.)
Отговорите на матурата по История 2013 можете да видите тук. Можете да намерите резултатите и верните отговори от матурата по История 2013.

Матури 2013 (Посети)

0
Добавено от ivanov101s на 4/12/2013 8:34:00 PM в Наука и образование
Матури 2013 Матурите 2013. Информация и дати за матурата по бел, история, география. Тестове и задачи за матурата, както и матурите от предишни години. Отговори на матурите.

(Виж повече)